Een bijzonder product, verdient een bijzondere aanbieding: u ontvangt nu tijdelijk (tot 31 december 2013) bij aanschaf van de Trimble R10 GNSS ontvanger, één jaar gratis VRS NOW.

Over de Trimble R10:

De Trimble R10 HD-GNSS ontvanger biedt niet alleen de meest vooruitstrevende technologieën, maar is ook licht, compact en ergonomisch van formaat. Daarnaast wordt door de HD-GNSS techniek de opstart- en meettijd aanzienlijk verkort. Kortom: met de R10 kunt u nog slimmer en sneller meten!

De R10 heeft de beschikking over 440 kanalen voor het ontvangen van bestaande GNSS satellieten en is ook voorbereid op het ontvangen van toekomstige GNSS satellieten. Dit geeft u zekerheid voor de toekomstige ontwikkelingen. De xFILL en SurePoint technologieën zorgen ervoor dat u direct efficiënt en betrouwbaar kunt werken.

Lees meer over de Trimble R10 »

Over VRS NOW:

De Benelux dekking van het VRS-NOW netwerk van Trimble zorgt ervoor dat u in een groot werkgebied RTK ontvangst heeft. De combinatie van Trimble basisstations, Trimble netwerksoftware en de Trimble R10 rover, staat garant voor een snelle initialisatie, hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van meten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling op telefoonnummer 088 4366 300 of via ons contactformulier.