Geometius streeft ernaar langdurige relaties op te bouwen met haar klanten en businesspartners. Wij realiseren dit door kwalitatief hoogwaardige producten te leveren voor data-inwinning, meting en plaatsbepaling, gecombineerd met een uitstekende service. Doordat Geometius creatief, flexibel en oplossingsgericht omgaat met wensen van klanten, heeft de organisatie in de afgelopen jaren een belangrijke plaats verworven in de markt.

Geometius investeert veel in opleiding en training van de medewerkers. Deels voor eigen ontplooiing, maar vooral ook om mee te ontwikkelen met de markt. Wij zijn van mening dat onze medewerkers het best functioneren bij een goede balans tussen vrijheid en verplichting. Vrijheid biedt hen ruimte voor creativiteit en ontplooiing, maar deze vrijheid brengt ook verantwoordelijkheden (resultaatverplichtingen) met zich mee. Zo verlangt Geometius van haar medewerkers een service- en klantgerichte grondhouding.

Werken bij Geometius betekent dat je een ondernemende instelling hebt en je verantwoordelijk weet op te stellen in relatie tot klanten en collega’s. Verder dien je plezier te hebben in het werk. We spreken bij Geometius over Leuk, Leerzaam en Lonend. Werken bij en met Geometius moet, in lijn met onze missie, aan deze drie voorwaarden voldoen.

                   
Geometius
Geometius
Geometius
Geometius