Landmeten 2.0 is dé nieuwe manier van werken. Door de combinatie van de hoogwaardige meetsystemen, slimme software onze uitgebreide dienstverlening, kunt u met gemak, snel hoogwaardige eindproducten realiseren. Wij vragen experts en vakprofessionals over hun visie over onderwerpen die betrekking hebben op Landmeten 2.0. Daarnaast verzorgen wij verschillende informatieve workshops en evenementen, zodat u Landmeten 2.0 zelf kunt ervaren. U kunt hier relevante events en artikelen bekijken.

Gemak | Kwaliteit | Snelheid

Dit zijn de kernwoorden voor Landmeten 2.0.  Nieuwe technieken en andere innovatieve ontwikkelingen brengen ons naar een nieuwe manier van werken.

Betrouwbare hardware
De nieuwe generatie meetsystemen combineren meerdere functionaliteiten in één instrument, zoals de Trimble SX10 Scanning Total Station. Hiermee wordt het werkgemak en productiviteit verhoogd. U kunt met één instrument verschillende soorten data inwinnen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw meting. Daarnaast is de hoeveelheid data die in één keer ingewonnen kan worden ongekend. Het mobile mapping systeem de Trimble MX9 is hier een goed voorbeeld van. Systemen worden ook  intuïtiever en vaker autonoom. Pre-markeren van belijning met stok en touw behoren tot het verleden dankzij de TinySurveyor markeerrobot. Het uitgebreide aanbod aan drones, zorgt ervoor dat u snel grote gebieden in beeld kunt brengen. Alles is ontwikkeld om snel en efficiënt hoogwaardige data te kunnen inwinnen.

Slimme software 
De software is een essentieel onderdeel van Landmeten 2.0 . Zonder de juiste software zijn efficiënte werkprocessen niet mogelijk. De huidige software sluit naadloos aan op de apparatuur en is steeds vaker op maat te leveren. Zo kunt u met Trimble Access software data delen vanuit het veld naar kantoor en kunnen projecten snel online bekeken, bewerkt en real-time gedeeld worden. Tegenwoordig wordt één gemeten project bruikbaar voor meerdere doeleinden, waardoor uw data nu en in de toekomst waardevol is. Door alle ontwikkelingen wordt de software ook steeds toegankelijker en is training niet altijd noodzakelijk. Door een slimme combinatie ontstaan er nieuwe oplossingen. Zo is er voor bedrijven die slechts incidenteel meten is een makkelijke “meetset”.  Met Geomeet software kunt u vanaf uw smartphone eenvoudig de benodigde punten inmeten. In combinatie met het flexibele Trimble Catalyst correctiesignaal en een handzame antenne, bent u ook hier verzekerd van een betrouwbare meetoplossing. Met Pix4D software is zelfs mogelijk om van een video’s genomen met uw smartphone een 3D-model genereren. De ontwikkelingen op het gebied van software gaan razendsnel en wij groeien hier in mee.

Onze aanvullende diensten 
Onze service houdt niet op bij het leveren van apparatuur en software. Met onze aanvullende diensten bieden wij u graag een totaaloplossing. Van technische ondersteuning tot het onderhoud van uw apparatuur en trainingen, wij staan voor u klaar. Al deze diensten hebben wij onder gebracht in ons Zekerheidsplan, zodat u zich volledig kunt richten op het werk. De rest verzorgen wij.