De zomer komt eraan! En waar veel mensen reikhalzend uitkijken naar een vakantie, staan de scanners uit de Trimble 3D laserscan familie te trappelen om de wereld vast te leggen. Alle modellen zijn veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen. Naar welke scanner gaat jouw voorkeur uit?

Wordt het de Trimble X12, de nestor van de familie, die de punten verslindt en voor wie geen oppervlakte te moeilijk, dichtbij of ver weg is? Of de Trimble X7, de kleinste van de familie, die succesvol tegen alles wat gewoon was in scanningland heeft aangeschopt en met zijn razendsnelle workflow en handige functies een nieuwe familienorm heeft neergezet? Of wellicht toch de Trimble X9, de jongste telg van de familie? Die zijn vleugels uitslaat en heel goed heeft gekeken naar wat zijn broers kunnen om zo het beste van beide werelden te combineren en de verwachtingen van gebruikers opnieuw te overtreffen?

Welk model je ook kiest, je kan altijd rekenen op de kracht en functionaliteit van Trimble Perspective. On-site registratie, het toevoegen van annotaties en foto’s aan de scandata en de zekerheid dat altijd alles wat nodig is gescand is. Nabewerking op kantoor is hierdoor niet meer nodig, al is de nieuwe automatische classificatie functie in Trimble Business Center 5.90 wel erg handig voor het verwijderen van ruis of het automatisch classificeren van vegetatie!

 

Speciale bundelactie

Vanwege de introductie van de nieuwe Trimble X9 hebben we de hele zomer speciale bundelacties op de Trimble 3D laserscan familie, waarbij je tegen een zeer scherpe prijs zorgeloos kan gaan scannen. 

Inhoud bundels:
– 3D scanner
– Tablet
– Lader
– Trimble Perspective software 
– 5 jaar garantie en Zekerheidsplan

Liever de scanner terugverdienen terwijl je hem betaalt? Dan is een lease constructie via LFH Lease wellicht interessant. De speciale actiebundels lease je al vanaf € 699,- per maand* inclusief onderhoud en software updates! Deze actie loopt tot 31 augustus 2023.

Ben jij klaar voor een scanvolle zomer? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie, een demonstratie of offerte.

* Dit maandbedrag is indicatief, gebaseerd op een Trimble X7, op basis van een looptijd van 60 maanden, zonder aanbetaling en onder voorbehoud van acceptatie door de leasemaatschappij. De leaseovereenkomst wordt rechtstreeks gesloten tussen de leasemaatschappij en de klant, waarbij de best passende oplossing voor de klant wordt nagestreefd. Geometius legt alleen het eerste contact, is hierin verder geen partij en ontvangt hiervoor ook geen vergoeding of beloning in een andere vorm.

 

Informatie aanvraag 'Zomeractie 3D laserscanners'

In welke scanner heb je interesse?