088-4366300

Trimble noviteiten
tijdens INTERGEO

De internationale beurs INTERGEO is hét evenement waar Trimble ook dit jaar weer nieuwe, innovatieve ontwikkelingen presenteert.

Trimble T10 tablet
Met de introductie van de T10 tablet biedt Trimble een krachtige laptop en veldcomputer in één. Robuust, lichtgewicht en met een groot scherm is de Trimble T10 klaar voor het werk. U kunt in het veld meten en indien gewenst ter plekke de data verwerken. De handige accessoires, waaronder een keyboard en digitale pen, maken het werken nog aangenamer. De T10 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en is optioneel leverbaar met een interne radio voor het verbinden van de T10 met een Total Station.

Lees meer »

Software nieuws
Er zijn nieuwe releases voor Trimble Access, Trimble RealWorks en Trimble Business Center. Een uitgebreid overzicht is te lezen op onze soft-en firmware update pagina.

Een nieuwe functionaliteit in Trimble Business Center is Trimble Clarity. Met Trimble Clarity kunt u de voortgang en resultaten van een project eenvoudig delen met uw opdrachtgever. Via een uitnodigingslink heeft u gezamenlijk toegang tot beelden en meetdata.

 

Nieuwe lijn mechanische Total Stations
Uniek in zijn segment door het gewicht van slechts 4,5 kilo, een reflectorloze meetafstand van 800 meter en Nikon’s autofocus technologie. De nieuwe lijn mechanische Total Stations bestaan uit twee modellen; de Trimble C3 en Trimble C5. De Trimble C3 is voorzien van een display met on-board Nikon software en de Trimble C5 heeft een touchscreen display en werkt met Trimble Access software. Beide toestellen zijn leverbaar in 1”, 2”, 3” en 5” nauwkeurigheid.

Lees meer »

2017201620152014201320122011