Bij Geometius leveren we meer dan alleen meetinstrumenten. Naast onze technische ondersteuning is de serviceafdeling een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Bart van Gorp werkt al meer dan 10 jaar als Service Engineer op de serviceafdeling. Naast het onderhouden en repareren van instrumenten is Bart specialist op het gebied van systeemintegratie.

Een hydrografische koffer
Op verzoek van een klant heeft Bart een compact systeem samengesteld waarmee dieptemetingen uitgevoerd kunnen worden. De robuuste koffer bestaat uit de onderstaande componenten:

  • Een echolood voor dieptemetingen ( CEEPULSE)
  • Een GNSS-ontvanger voor positionering (Trimble BX982)
  • Een LTE modem. Het modem zorgt voor de benodigde correctiesignalen en werkt ook als knooppunt om de diepte- en positiegegevens naar buiten te brengen.

Snel inzetbaar en bedrijfszeker
Het voordeel van de op maat gemaakte koffer is dat alles veilig en compact bij elkaar geïnstalleerd is. De systemen communiceren onderling met elkaar. Dit betekent dat, als de koffer aan de accu aangesloten is, het systeem direct klaar is voor gebruik. Door alle elementen bij elkaar in één koffer te integreren, is de kans op beschadiging van de diverse onderdelen minimaal. Het systeem wordt uiteraard geleverd met een instructie en uitgebreide handleiding.

Configuratie op maat
Heeft u een specifiek verzoek? Dan denken wij graag met u mee. Voor meer informatie en advies kunt u contact met ons opnemen via 088 4366 300. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier.