Weet je het nog?
In 2018 was de laatste editie van de Trimble Gebruikersdag. Hét informatieve evenement dat door de jaren heen populair en bekend is geworden bij veel professionals uit de branche. We hebben er even op moeten wachten, maar dit jaar staat er gelukkig weer een editie gepland! Natuurlijk hebben we niet stilgestaan en is het event omgedoopt tot het Geometius Meet & Weet event. Want niet alleen de markt is volop in beweging, wij ook! Op donderdag 2 juni 2022 laten we je dan ook graag kennis maken met de laatste ontwikkelingen op de markt én Geometius.

Oog voor detail
Meten staat centraal tijdens het Meet & Weet event. Meten vanuit de lucht, de grond of zelfs op het water, het kan allemaal. De meetoplossingen van Trimble spelen nog steeds een prominente rol. Tijdens het event ontdek je bovendien welke merken zijn toegespitst op onder andere kabel- en leidinginspectie (IDS), luchtfotogrammetrie (senseFly en Pix4D) en hydrografie (zoals de mede door Geometius ontwikkelde SUV).

Ervaringen uit de praktijk
Wij kunnen je wel vertellen hoe goed onze apparatuur is, maar onze gebruikers kunnen dat natuurlijk nog beter. Zij delen tijdens het event dan ook hun ervaringen en vertellen over het dagelijks gebruik van zowel de apparatuur als de software. Speciale projecten worden hierbij niet vergeten. Zo zijn er de hele dag demonstraties en sessies die aangeboden worden. Vanuit Geometius zijn dit diverse technische sessies waarbij dieper wordt ingegaan op verschillende onderwerpen. De ontwikkelingen op de markt zijn hierin leidend. Vooraf aanmelden voor een demonstratie of presentatie is niet nodig. Je bepaalt zelf waar je naartoe gaat!

Naast de presentaties en sessies zijn er diverse merken aanwezig zoals Trimble, TinyMobile Robots, senseFly, Pix4D en GeoSLAM.

Praktische informatie
Het Geometius Meet en Weet event vindt plaats op donderdag 2 juni in Green Village te Nieuwegein.
De inloop is vanaf 08:15 uur en we starten om 09:00 uur.
Aan het einde van het programma staat er nog een heerlijke barbecue gepland, ben jij erbij?

Waar & wanneer

Datum: Donderdag 2 juni 2022
Locatie: Green Village, Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein
Tijd: 9.00 – 17.00 uur

Meet & Weet Event 2022

Aanmeldformulier Meet & Weet Event 2022

    Met aanmelding geef je toestemming dat foto's en opnames die gemaakt worden op deze dag vrij gebruikt mogen worden voor online- en printpublicaties
  • Hidden
    Tijdens het Meet & Weet Event bieden wij je de mogelijkheid om met één van onze leveranciers te boeken (tijdslot 15 minuten). Heb je hier interesse in? Laat het ons weten!
  • Ja, ik wil graag de E-metius met updates en nieuws van Geometius ontvangen!

Gerelateerde video’s