Het is alweer even geleden: in 2018 was de laatste editie van de Trimble Gebruikersdag – inmiddels omgedoopt naar het Geometius Meet & Weet Event. Het informatieve evenement dat door de jaren heen populair en bekend is geworden bij vele professionals uit de branche, staat dit jaar op de kalender op donderdag 2 juni 2022. Sinds de start 20 jaar geleden, is er veel veranderd in de markt en bij Geometius. De activiteiten van Geometius zijn door de jaren heen uitgebreid en wij vertegenwoordigen naast Trimble ook een aantal andere innovatieve merken. Al deze merken komen tijdens het Meet & Weet Event 2022 aan bod.

Tijdens het Meet & Weet Event kom je alles te weten over meten. Of dit nu vanaf de grond, op het water, of vanuit de lucht is, je ontdekt het allemaal op donderdag 2 juni 2022. De Trimble meetoplossingen spelen hierin uiteraard nog steeds een prominente rol. Daarnaast kom je meer te weten over merken die toegespitst zijn op onder andere kabel- en leidingdetectie (IDS), luchtfotogrammetrie (Parrot en Pix4D) en hydrografie (CEE HydroSystems en Echologger).

Het programma
Het programma en thema voor dit jaar maken we later bekend, maar aanmelden is al mogelijk, om verzekerd te zijn van deelname. Het Meet & Weet Event vindt plaats op donderdag 2 juni a.s. van 09.00 tot 17.00 uur bij Green Village in Nieuwegein. Deelname aan het event en de BBQ is gratis.

De hele dag door zijn er demonstraties en er zijn verschillende sessies die je kunt bijwonen. De presentaties worden gegeven door de gebruikers van de apparatuur. Zij delen ervaringen en vertellen over het dagelijkse gebruik van de apparatuur en software, maar ook de inzet bij speciale projecten. Vanuit Geometius worden er diverse technische sessies georganiseerd, waarbij dieper wordt ingegaan op verschillende onderwerpen. Ontwikkelingen in de markt zijn hierin leidend. Vooraf inschrijven op een specifieke demo of presentatie is niet nodig. Op deze manier proberen wij de dag laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk te maken.

Waar & wanneer

Datum: Donderdag 2 juni 2022
Locatie: Green Village, Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein
Tijd: 9.00 – 17.00 uur

Meet & Weet Event 2022

Aanmeldformulier Meet & Weet Event 2022
    Met aanmelding geef je toestemming dat foto's en opnames die gemaakt worden op deze dag vrij gebruikt mogen worden voor online- en printpublicaties
  • Tijdens het Meet & Weet Event bieden wij je de mogelijkheid om met één van onze leveranciers te boeken (tijdslot 15 minuten). Heb je hier interesse in? Laat het ons weten!
    Ja, ik wil graag de E-metius met updates en nieuws van Geometius ontvangen!

Gerelateerde video’s