De Trimble X7 is de meest intuïtieve scanner op de markt. Dankzij verschillende innovatieve technieken en speciale Perspective software wordt het scannen gemakkelijker en vollediger dan ooit. De X7 is breed inzetbaar, waardoor je gedetailleerd en snel complete projecten kunt scannen. Je hebt geen targets nodig en dankzij de automatische registratie kun je in het veld controleren of de dataset compleet is.

Heb je een ouder model scanner en wil je ook gebruik maken van de Trimble X7, dan is dit natuurlijk een uitgelezen kans om over te stappen. In samenwerking met Trimble bieden wij tijdelijk een zeer hoge inruilkorting bij aanschaf van een Trimble X7.

Bij aanschaf van een Trimble X7 met acculader bieden wij 11.300 Euro inruil voor elk merk/model nog werkende 3D scanner. De inruil kan nog hoger uitvallen als je daarbij ook de Trimble Realworks software aanschaft.

Wegens succes is de inruilactie verlengd, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Deze toestellen doen mee
De inruilactie is van toepassing op je huidige scanner, ongeacht merk of type. Je kunt jouw huidige toestel inruilen voor een Trimble X7 Scanner en ontvangt de inruilwaarde terug.

De inruilkorting
Trimble ondersteunt ons in deze actie en daarom kunnen wij ook flinke inruilkortingen aanbieden. Afhankelijk van het toestel dat er aangekocht wordt kan de inruilkorting oplopen tot zo’n 25-30% van de aanschafwaarde van de Trimble X7. Het is helaas niet mogelijk om bestaande kortingen te combineren met deze inruilactie (bijvoorbeeld een educational discount).

Wij begrijpen dat de aanschaf van een toestel een investering is die je niet dagelijks maakt, daarom is deze actie nu verlengd.

Een aanbieding op maat
Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met jouw vaste contactpersoon of klik op de onderstaande button en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. 

Liever een mobiele oplossing?
Heb je geen interesse in de Trimble X7, maar liever een mobiele oplossing? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met mij op