Wij zijn iets vergeten te vertellen…
Iedereen heeft weleens gehoord over de scanmogelijkheden die de Trimble SX12 biedt in combinatie met alle functionaliteiten van een normaal Total Station. Wat echter maar weinig mensen weten, is dat de Trimble SX12 het beste en meest nauwkeurige Total Station is dat Trimble ooit heeft gebouwd. En sinds kort is hij ook nog eens inzetbaar als monitoring Total Station. Reden genoeg dus voor een speciale inruilactie voor iedereen die zijn of haar huidige Total Station wil upgraden naar de zeer nauwkeurige Trimble SX12! Wil jij ook minimaal €10.000,- terugontvangen voor jouw huidige Total Station? Lees dan snel verder!

De Trimble SX12 is een all-in-one Scanning Total Station. Voorzien van Trimble’s beste technologieën is dit een instrument dat je zowel voor nauwkeurige maatvoering als monitoring én scanningswerkzaamheden kunt inzetten. De SX12 is uitgerust met 8MP camera’s. Door deze camera’s is een kijker op het instrument niet langer nodig en zie je op het veldboek precies wat de SX12 ziet. De Trimble SX12 is een 1” instrument met een spotsize van 3 mm diameter op 50 meter afstand, dit is de kleinste spotsize in de markt! Koop je dit Total Station dan krijg je er de scansnelheid van 26.600 punten per seconde en een scanbereik van maar liefst 600 meter er als een bonus bij.

Bij aanschaf van een Trimble SX12 met laser pointer en benodigde accessoires krijg je nu dus maar liefst € 10.000,- inruilwaarde voor elk merk en model Total Station. En heb je voor het Total Station dat je inruilt op dit moment een geldig zekerheidsplan, dan doen we er nog eens € 1000,- extra inruilwaarde bij.  We informeren je graag over de mogelijkheden!

FORENSICS SOFTWARE

Deze toestellen doen mee
De inruilactie is van toepassing op je huidige Total Station, ongeacht merk of type. Je kunt jouw huidige toestel inruilen voor een Trimble SX12 Total Station en ontvangt de inruilwaarde terug.

De inruilkorting
Trimble ondersteunt ons in deze actie en daarom kunnen wij ook een flinke inruilkorting aanbieden. Het is helaas niet mogelijk om bestaande kortingen te combineren met deze inruilactie (bijvoorbeeld een educational discount).

Een aanbieding op maat
Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met jouw vaste contactpersoon of klik op de onderstaande button en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. 

Neem contact met mij op