Je meet dagelijks urenlang met je Total Station en toch laat het toestel je nooit in de steek. Dat komt onder andere doordat het instrument goed onderhouden wordt door onze service engineers. Zij kijken tijdens het jaarlijks onderhoud of er onderdelen (preventief) vervangen moeten worden om het toestel in optimale conditie te houden. 

Wij hebben van Trimble het bericht ontvangen dat de productie van de reserveonderdelen gestopt is voor de Trimble S3, S6 en S8 Total Stations. Dit betekent dat het onderhoud en eventuele reparaties van deze toestellen op een gegeven moment niet meer mogelijk zijn. Wanneer dit precies is hangt af van de beschikbare voorraad. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de toestellen zolang mogelijk te kunnen blijven onderhouden. Is jouw toestel opgenomen in een geldig Zekerheidsplan? Dan garanderen wij een passende oplossing.

Dit is natuurlijk ook een uitgelezen kans om over te stappen naar een nieuw toestel, want in samenwerking met Trimble bieden wij tijdelijk een zeer hoge inruilkorting bij aanschaf van een nieuw toestel. Een nieuw toestel betekent dat je met de nieuwste technologieën werkt en helemaal klaar bent voor de toekomst.

Trimble S5
Trimble S7

Deze toestellen doen mee
De inruilactie is van toepassing op de Trimble S3, S6 en S8 Total Stations. De inruilwaarde van je huidige toestel wordt bepaald door het toestel dat je aanschaft. Je kunt jouw huidige toestel inruilen voor een Robotic Trimble S5 (met active track) of een S7 Robotic Total Station. 

De ingeruilde toestellen
Wij gaan de ingeruilde toestellen slim gebruiken en bouwen hiermee een eigen voorraad aan onderdelen op, zodat wij zolang mogelijk het onderhoud en de reparaties kunnen blijven verzorgen. Dit is een servicegerichte actie en wij verkopen de ingeruilde toestellen dan ook niet door aan eindgebruikers. 

De inruilkorting
Trimble ondersteunt ons in deze actie en daarom kunnen wij ook flinke inruilkortingen aanbieden. Afhankelijk van het toestel dat er aangekocht wordt kan de inruilkorting oplopen tot €5500,-. Is jouw toestel opgenomen in een geldig Zekerheidsplan? Dan ontvang je €1000,- extra inruilkorting. Hierdoor kan het totale voordeel oplopen tot € 6500,-. Het is helaas niet mogelijk om bestaande kortingen te combineren met deze inruilactie (bijvoorbeeld een educational discount).

Wij begrijpen dat de aanschaf van een toestel een investering is die je niet dagelijks maakt, daarom loopt deze actie door tot donderdag 30 september 2021.

Een aanbieding op maat
Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met jouw vaste contactpersoon of klik op de onderstaande button en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. 

Neem contact met mij op