Als landmeter ben je goed op de hoogte van de verschillende meettechnieken en systemen. Maar wist je dat er ook allerlei handige tools zijn die het werk nog makkelijker maken? Wij hebben de top 10 van deze zomer voor jou op een rijtje gezet. Kijk snel mee en bestel je favoriete tools eenvoudig in de Meetshop.

1. Magnetische statiefvoeten 
Helaas staan statiefpoten niet op elke ondergrond even stabiel. Deze magnetische statiefvoeten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op ferrometalen, zoals staal en ijzer. Elke voet heeft een doorsnede van 5 inch en is voorzien van een “bungee-riem”.  De set wordt geleverd inclusief een tas en een handvat om de voet te kunnen losmaken van het oppervlak. Bekijk dit product in de Meetshop.

Magnetische statiefvoet

2. Schouderharnas voor veldboek
Een lange dag meten wordt een stuk comfortabeler met een harnas. Het harnas is onder andere geschikt voor de de Trimble TSC7, Panasonic tablet, maar ook Getac en Kenai tablets. Het harnas is in twee uitvoeringen verkrijgbaar (over één of beide schouders). Bekijk dit product in de Meetshop

Schouderharnas

3. Uitzetpunt
Een handige uitzetpunt met geïntegreerd doosniveau is een handige tool voor loodrechte positionering. De uitzetpunt is geschikt voor alle gangbare prismasystemen. Bekijk dit product in de Meetshop.

Uitzetpunt

4. Aeropoints
Voor het georefereren van luchtfoto’s heb je nauwkeurige ground control points nodig. Met de AeroPoint targets van Propeller Aero is het niet langer nodig om vooraf de ground control points in te (laten) meten. Dankzij de interne GPS-ontvanger gaat alles automatisch. Bekijk dit product in de Meetshop.

Aeropoints

5. Marksman statief
Met de Marksman heb je een handige tool in handen om een prisma zeer nauwkeurig en loodrecht boven een punt op te stellen. Of het nu gaat om een markering in beton of een andere markering, door de verstelbare poten kan de Marksman waterpas en precies boven een punt opgesteld worden en heb je beide handen vrij. Bekijk dit product in de Meetshop.

Marksman

6. Total Station behuizing
Dit is een waardevolle tool die jouw toestel beschermt tegen diefstal. De behuizing is ideaal bij onder andere monitoringsprojecten en is geschikt voor de Trimble S-serie Total Stations. Bekijk dit product in de Meetshop

Anti-diefstal behuizing

7. Parrot ANAFI-actiekit
De ANAFI-drone is een compacte en snel inzetbare drone. Het ANAFI-actiepakket is door ons samengesteld, zodat je tegen een vriendelijke prijs kunt starten met het meten met een drone, zonder dat er nog allerlei accessoires en software aangeschaft moeten worden. Het is een complete kit, waarmee je direct aan de slag kunt. Bekijk dit product in de Meetshop.

ANAFI-zomerkit

8. Lichtgevende baak
Deze aluminium baak heeft een lichtgevende barcode en is ideaal voor gebruik op donkere plaatsen.  De schaal wordt door een elektroluminescentiefolie verlicht. De baak is leverbaar voor verschillende merken, waaronder Trimble en Leica. Bekijk dit product in de Meetshop.

Lichtgevende baak

9. Markeerverf
We hebben niet alleen technische accessoires, maar ook hele praktische benodigdheden, zoals markeerverf.  De ISO 9001 gecertificeerde verf is circa tien maanden zichtbaar en kan zowel in de zomer als winter gebruikt worden. De verf is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar.  Bekijk dit product in de Meetshop.

Soppec markeerverf

10.Toetsenbord Trimble T10 tablet
Een tablet is handzaam en compact, maar soms is een volwaardig toetsenbord prettig en dan biedt dit toetsenbord de oplossing. Het toetsenbord heeft een dockingconnector en wordt gevoed door de tablet. Bekijk dit product in de Meetshop.

De Meetshop
Wil je het complete assortiment bekijken? Ga dan naar de Meetshop.nl. Heb je een vraag over een artikel? Dan kun je deze makkelijk stellen in de chat of neem telefonisch contact met ons op via 088 4366 300. We helpen je graag!

Ga naar de Meetshop