Ben je op zoek naar een handzame, laagdrempelige mobiele scanner? Dan bieden de scansystemen van GeoSLAM de oplossing. Alle scanners maken gebruik van de bekende SLAM-technologie (simultaneous localization and mapping)  en kunnen voor zowel binnen- als buiten scanwerk gebruikt worden. Als je buiten scant en de meting in een bestaand coördinatensysteem (bijv. RD) gepositioneerd moet worden, dan kun je de scanner aan een GNSS-ontvanger koppelen.

Het werkgebied van de scanner
Een GeoSLAM scanner kun je voor veel verschillende toepassingen gebruiken. Binnen is de scanner een waardevolle tool voor genereren van een plattegronden. Neem de scanner in de hand en met één druk knop loop je gemakkelijk door verschillende ruimtes en verdiepingen. Je scant alles eenvoudig in één keer, waarbij het mogelijk is om gelijktijdig 360° panoramafoto’s te maken.

Maar ook buiten biedt de scanner uitkomst. Bijvoorbeeld bij het scannen van gebouwen. Je kunt de scanner in een backpack dragen, maar ook op een auto of onder een drone monteren. Ook hier zijn de handzaamheid en het gebruiksgemak kenmerkend. In bebost gebied heeft de scanner zich ook bewezen. Al lopend kun jij je makkelijk manoeuvreren door bebost gebied en snel en eenvoudig het nodige scanwerk verrichten.

Hieronder vertellen we je meer details over van de verschillende systemen.

Bossen GeoSLAM
Gebouw GeoSLAM
Plattegrond GeoSLAM

ZEB Go
De ZEB-Go is het ideale systeem als je voor het eerst digitaal ruimtes in kaart wilt brengen. Dit systeem heeft een 40HZ scanner met een bereik van 30 meter. Voor het verwerken van de data kun je gebruikmaken van de meegeleverde HUB-software. De GeoSLAM data is compatibel met verschillende bestandsformaten, waaronder LAZ/LAS/PLY/TXT en e57. Lees meer over de ZEB Go»

ZEB Revo RT
Met de ZEB Revo RT kun je real time scannen, waardoor de scan direct zichtbaar is op je tablet of smartphone. Deze scanner heeft een 100Hz scanner en een bereik van 30 meter. Met het uitgebreide GeoSLAM Hub-softwarepakket kan de geregistreerde puntenwolk direct verwerkt worden tot onder andere een DTM of plattegrond. Lees meer over de ZEB Revo RT»

ZEB Horizon
Deze scanner scant 300.00 punten per seconde en heeft een groot bereik van maar liefst 100 meter. Hierdoor kunnen ook gevels volledig gescand worden. Naast handheld gebruik is het ook mogelijk om het systeem te monteren onder een drone, in een backpack of op een voertuig. Lees meer over de ZEB Horizon»

GeoSLAM scanning
GeoSLAM scanners
GeoSLAM scanners

Additionele tools
GeoSLAM heeft additionele tools, waaronder een Pano-camera die aan de ZEB Revo RT en Horizon bevestigd kan worden. Met deze 14 megapixel camera kun je tijdens het scannen ook 360° panoramafoto’s kunt maken. Daarnaast zijn er brackets verkrijgbaar voor het monteren van de scanner onder een drone of op een voertuig.

GeoSLAM scanner in actie!
Wil jij meer informatie of een vrijblijvende demonstratie aanvragen? Klik dan op de onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op via 088 4366 300.

Neem contact met mij op
Download overview brochure

GeoSLAM videotheek