Camera’s voor senseFly eBee

Camera’s voor senseFly eBee

Omschrijving camera
Geschikt voor

senseFly Duet T
De senseFly Duet T is voorzien van een S.O.D.A. RGB-camera en thermische camera (640 x 512 px). U gebruik deze camera om snel en eenvoudig geo-accurate thermische kaarten en digitale oppervlaktemodellen te maken.

eBee X

senseFly Aeria X
Deze robuuste camera biedt de perfecte combinatie van grootte, gewicht en DSLR-achtige beeldkwaliteit. Het biedt een verbluffend beelddetail en helderheid, in vrijwel alle lichtomstandigheden.

 eBee X
senseFly S.O.D.A 3D
De senseFly S.O.D.A. 3D is innovatieve en professionele fotogrammatrie-camera die tijdens de vlucht van richting verandert om telkens drie beelden (2 oblique, 1 nadir) vast te leggen, in plaats één.     

senseFly S.O.D.A. 3D

eBeeX
senseFly S.O.D.A
Deze camera is speciaal ontworpen voor professionele fotogrammetrie. De camera maakt haarscherpe RGB-beelden, waardoor u levendige orthomozaïeken en gedetailleerde DTM’s kunt maken. Specificaties »     

soda-camera

eBee

eBee Plus

eBee X

 

senseFly Corridor

senseFly corridor is een gecombineerde hard- en software oplossing (S.O.D.A camera en eMotion software) voor het in beeld brengen in corridors. Met de portretcamerapositie vereist senseFly Corridor 30% minder afbeeldingen om dezelfde lineaire route in kaart te brengen. 

eBee X

eBee Plus

Parrot Sequoia+
De multispectrale camera van Parrot legt beelden vast in vier specifiek voor de landbouw gekozen banden, infrarood (NIR), red-edge, rood en groen. Daarbij worden tijdens dezelfde vlucht ook RGB-beelden vastgelegd door een vijfde sensor. Specificaties »      

sequoia-web

eBee

eBee Plus

eBee SQ

eBee X

 

Wilt u controleren of een camera geschikt is voor uw eBee? Dan kunt u contact met ons opnemen.