Deze interactieve START-training staat geheel in het teken van Pix4Dmapper software. Je leert om zelfstandig een vliegplan op te stellen voor de juiste toepassing en de foto’s te verwerken tot een 3D-model. Daarnaast weet je na het afronden van de training ook welke factoren invloed hebben op de kwaliteit van de data. 

Tijdens de training komen de onderstaande onderwerpen aan bod:

  • Van 2D- foto’s een 3D-model maken
  • Ontwerpen van een vliegplan
  • Georefereren van een puntwolk
  • Basisbewerkingen in Pix4d

Eindtoets & certificaat

Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen worden al onze trainingen afgesloten met een eindtoets. Na het succesvol afronden van de toets ontvang je een certificaat en kunt u doorstromen naar de EXPERT-training.

Let op: Geometius hanteert de maatregelen voor Covid-19 die de overheid heeft bepaald. Heb je klachten, verzoeken wij je thuis te blijven.

Data 2022
10 februari 2022
14 april 2022
23 juni 2022
13 oktober 2022
Locatie Almere 
Prijs € 505,- p.p.
Zekerheidsplan Extra 25% korting
Zekerheidsplan Totaal  50% korting

 

 

 

 

 

 

 

Wil je deelnemen aan de training?

Je kunt je eenvoudig online aanmelden via de onderstaande button. Heb je nog een vraag of wil je verder advies? Dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 4366 300. De training heeft een minimaal aantal deelnemers van 3. Om ervoor te zorgen dat er voldoende persoonlijke aandacht is hebben wij gekozen voor een maximale groepsgrootte van 10 personen voor deze training.