De EXPERT-training is een vervolg op de START-training en gaat dieper in op verschillende onderwerpen. Deze training is ook geschikt voor landmeters die al ervaring hebben met Trimble Access software en het werken met een GNSS-ontvanger en Total Station.

In deze training staan een aantal onderwerpen vast in het programma. Daarnaast is er ruimte voor extra onderwerpen die aangevuld kunnen worden in samenspraak met de trainer. Hierdoor ontstaat er een gevarieerd en dynamisch programma op hoog niveau. Deze training wordt in een kleine groep van maximaal 5 personen gegeven. De onderwerpen die standaard behandeld worden zijn:

  • Aanmaken en beheren van Feature codelijsten
  • Het meten met Feature codes
  • CoGo functionaliteiten als berekenpunt en volumebepaling
  • Het werken via de Trimble Connect Cloud
  • Geavanceerde instellingen van uw Total Station en GNSS-ontvanger
  • Geavanceerde meettechnieken zoals 3D-assen en scannen

Eindtoets & certificaat

Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen worden al onze trainingen afgesloten met een eindtoets. Na het succesvol afronden van de toets ontvangt u een certificaat.

Let op: De RIVM-richtlijnen zijn bepalend of een training door kan gaan. Wilt u dit weten voor een specifieke datum? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 088 4366 333.

Data 2021 / 2022
18 november 2021
19 mei 2022
1 december 2022
Locatie Almere 
Prijs € 705,- p.p.
Zekerheidsplan Extra 25% korting
Zekerheidsplan Totaal  50% korting

 

 

 

 

 

 

Wilt u deelnemen aan de training?

U kunt zich eenvoudig online aanmelden via de onderstaande button. Heeft u nog een vraag of wilt u verder advies? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 4366 300. De training heeft een minimale deelname van 2 personen.