De EXPERT-training is een vervolg op de START-training en gaat dieper in op verschillende onderwerpen. Deze training is ook geschikt voor professionals die al ervaring hebben met dataverwerking in Trimble Business Center.

In deze training staan een aantal onderwerpen vast in het programma. Daarnaast is er ruimte voor extra onderwerpen die aangevuld kunnen worden in samenspraak met de trainer. Hierdoor ontstaat er een gevarieerd en dynamisch programma op hoog niveau. Deze training wordt in een kleine groep van maximaal 5 personen gegeven. De onderwerpen die standaard behandeld worden zijn:

  • Volume- en oppervlakteberekeningen
  • Geavanceerde CAD-functionaliteiten
  • Werken met labels en blokken
  • Rapporten generen en bewerken

Eindtoets & certificaat

Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen worden al onze trainingen afgesloten met een eindtoets. Na het succesvol afronden van de toets ontvangt u een certificaat.

Let op: De RIVM-richtlijnen zijn bepalend of een training door kan gaan. Wilt u dit weten voor een specifieke datum? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 088 4366 333.

Data 2022
12 mei 2022
8 december 2022
Locatie Almere
Prijs € 705,- p.p.
Zekerheidsplan Extra 25% korting
Zekerheidsplan Totaal  50 % korting

 

 

 

 

 

 

Wilt u deelnemen aan de training?

U kunt zich eenvoudig online aanmelden via de onderstaande button. Heeft u nog een vraag of wilt u verder advies? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 4366 300. De training heeft een minimale deelname van 2 personen.