De EXPERT-training is een vervolg op de START-training en gaat dieper in op verschillende onderwerpen. Deze training is ook geschikt voor professionals die al ervaring hebben met dataverwerking in Pix4Dmapper software.

In deze training staan een aantal onderwerpen vast in het programma. Daarnaast is er ruimte voor extra onderwerpen die aangevuld kunnen worden in samenspraak met de trainer. Hierdoor ontstaat er een gevarieerd en dynamisch programma op hoog niveau. Deze training wordt in een kleine groep van maximaal 5 personen gegeven. De onderwerpen die standaard behandeld worden zijn:

  • Verwerking van thermische en multispectrale foto’s
  • Combineren van grote datasets
  • Integratie met third-party software
  • Geavanceerde verwerkingsopties

Eindtoets & certificaat

Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen worden al onze trainingen afgesloten met een eindtoets. Na het succesvol afronden van de toets ontvang je een certificaat.

Let op: De RIVM-richtlijnen zijn bepalend of een training door kan gaan. Wil je dit weten voor een specifieke datum? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 088 4366 333.

Data 2022
9 juni 2022
24 november 2022
Locatie Almere
Prijs € 705,- p.p.
Zekerheidsplan Extra 25% korting
Zekerheidsplan Totaal  50% korting

 

 

 

 

 

 

Wil je deelnemen aan de training?

Je kunt je eenvoudig online aanmelden via de onderstaande button. Heb je nog een vraag of wil je verder advies? Dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 4366 300. De training heeft een minimale deelname van 2 personen.