Trimble Gebruikersdag 2018

Trimble Gebruikersdag 2018

De 15de editie zal meer dan ooit in het teken staat van de “gebruikerservaring”. Verschillende elementen zorgen voor een informatieve en interactieve dag waarbij “the voice of customer” centraal staat. Er zijn verschillende gastpresentaties waarin klanten hun ervaringen delen over het gebruik van de apparatuur voor uiteenlopende toepassingen en projecten. Aanvullend op de presentaties verzorgen wij productdemonstraties op het land en water. Daarnaast informeren wij u uiteraard ook over de laatste noviteiten en is er een fabrikantenmarkt.

Speciale softwaresessiesActief deelnemen
Nieuw zijn de softwaresessies. Heeft u een specifieke vraag over Trimble Access, Trimble Business Center of Pix4Dmapper Pro software? Dan kunt u uw vraag inzenden en deze wordt in een sessie beantwoord door onze supportmedewerkers. Door de diversiteit aan vragen over één specifiek onderwerp ontstaat er een dynamische en leerzame sessie.Heeft u een interessante toepassing of project waarover u iets wilt vertellen? Dan nodigen wij u van harte uit uw bijdrage in te sturen. Onder alle gastsprekers nodigen wij één persoon uit die met ons mee mag naar hét Trimble congres in november dit jaar, Trimble Dimensions in Las Vegas!
Stuur uw vraag »Voorstel indienen »

 

          

Locatie & programma
Dit jaar vindt de Trimble Gebruikersdag plaats bij Inn Style in Maarssen. Deze locatie heeft een prachtige ligging aan de Maarsseveense plassen. Met voldoende ruimte voor zowel informatieve sessies als demonstraties op het land en water, is Inn Style de ideale locatie. De dag start op 7 juni om 09.00 uur en de dag wordt rond 17.00 uur afgesloten met de traditionele barbecue. Meer informatie over het programma en de geplande demonstraties kunt u binnenkort vinden op deze pagina. Ook communiceren wij al het laatste nieuws via LinkedIn, Facebook en via onze digitale nieuwsbrief.

Een greep uit de onderwerpenDe gastsprekers op 7 juni a.s. 
  Monitoring

√  Inmeten & uitzetten

√  Fotogrammetrie

√  3D-scanning

√  De laatste noviteiten

√  Hydrografie

√  Augmented & virtual reality

√  Spoormetingen

√  Meten in de kaart

√  Fugro
√  RPS
√  
DARPAS
√  
Politie landelijke eenheid
√  
Van Oord
√  
Kadaster International
√  BlindGuide
√  GeoNext
√  NedGraphics
√  Siegers Landmeetkunde
√  Gemeente Lelystad
√  Sweco Nederland
√  Design8
√  Aveco de Bondt
√  FACTO GEO
 
   

 

Meld u aan

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Telefoon *

E-mailadres *

Blijft u voor de BBQ? JaNee

*Met uw aanmelding geeft u toestemming dat foto's en opnames die gemaakt worden op deze dag vrij gebruikt mogen worden voor online- en printpublicaties.

Video archief