Geometius is de distributeur van OceanScience producten in de Benelux. Hieronder valt ook de Z-Boat. De Z-Boat biedt een complete ‘turnkey’ oplossing voor het uitvoeren van bathymetrische surveys op meren en rivieren. De Z-Boat is uitgerust met echosounder, GPS en een remote control systeem. Positie en echosounder data worden met behulp van een data telemetrie link verstuurd naar een (laptop) PC aan de wal. Gevaarlijke locaties of locaties die moeilijk toegankelijk zijn kunnen op deze manier eenvoudig in kaart worden gebracht.

Geometius beschikt over een volledig uitgeruste Z-Boat 1800 welke voor demonstraties of verhuur beschikbaar is. Lees meer over de Z-Boat »

Aangezien wij veel vragen binnen hebben gekregen betreffende informatie over en gebruik van de Z-Boat organiseren wij Z-Boat demonstraties. Deze gaan eind mei plaatsvinden. Graag nodigen wij u hiervoor uit en kunt u zelf het gemak van de Z-Boat ervaren.

Woensdag 29 mei – omgeving Almere
Donderdag 30 mei – omgeving Arnhem
Vrijdag 31 mei – omgeving Alphen aan den Rijn

Per dag zullen er twee demonstraties plaatsvinden, in de ochtend en in de middag. U kunt uw voorkeur aangeven bij aanmelding. Aanmelden kan via de website. Na aanmelding ontvangt u nadere details over de locatie en tijdstip.