Op zoek naar hoogwaardige apparatuur, kennis en service is Property Profilers bij Geometius terecht gekomen. Geometius sprak vorige week met Rob van Kanten. Waardebepaling van vastgoed voor onder andere woningcorporaties, gemeentes en universiteiten is wat deze jonge onderneming doet. De waardebepaling is nodig voor bijvoorbeeld een taxatie, energielabel of verzekering.
De GeoSLAM ZEB-Revo 3D-scanner wordt gebruikt voor het scannen van woningen, flatgebouwen en bedrijfspanden. Ook voor oude panden in het centrum van steden is de scanner erg handig om de scheefstand en de juiste afmetingen te bepalen. Property Profilers onderscheidt zich door niet alleen platte informatie als een pdf of een tekening aan te bieden. Alle data voor het gehele project wordt aangeleverd in het door de klant gewenst formaat. Een op maat gemaakte oplossing dus.

Waarom de GeoSLAM ZEB-Revo?
Kernwoorden voor de ZEB-Revo zijn volgens de heer van Kanten “Gebruiksvriendelijk en accuraat”. De heer van Kanten vertelt waarom er gekozen is voor deze 3D-scanner: “De meeste scanners zijn statisch. Met de ZEB-Revo 3D-scanner kunnen we, vanwege het handzame formaat, gemakkelijk en vlot rondlopen en scannen. Bovendien wordt door de ZEB-Revo een scan gemaakt in plaats van foto’s waardoor de privacy van bewoners wordt gewaarborgd. De verwachting is dat de opdrachten waarbij de scanner ingezet wordt snel zullen uitbreiden”.

Samenwerking met Geometius
“We verwachten een mooie samenwerking met Geometius, nu en in de toekomst. De gesprekken met Geometius zijn erg goed geweest. We hebben nieuwe inzichten gekregen over de verschillende manieren waarop gemeten kan worden. Ook het inzetten van andere apparatuur zoals de V10 en de UAV’s biedt ons bedrijf in de toekomst groeimogelijkheden. Dankzij de ondersteuning en het meedenken over onze mogelijkheden hebben wij er alle vertrouwen in”, aldus de heer van Kanten.

20160713_154113 klein