Als Customer Support Engineer maak je deel uit van de supportafdeling. Deze afdeling ondersteunt klanten in het gebruik van alle hardware en software die wij aanbieden voor het inwinnen en verwerken van data in de Geo- en GWW-sector. Het is een uitdagende functie met uiteenlopende taken:

  • helpdesk – telefonische ondersteuning bij technische vragen over de apparatuur en software,
  • het verzorgen van productgerichte trainingen en workshops,
  • ondersteuning salesteam – bij het geven van demonstraties en instructies,
  • software en programmering – het ontwikkelen van op maat gemaakte softwareapplicaties.

Naast interesse in de apparatuur (o.a. Trimble) en een goede communicatie met klanten en collega’s, zijn commerciële vaardigheden ook belangrijk om je functie goed te kunnen uitvoeren.

Wie zoeken wij?
Iemand met interesse in Geo-informatie en techniek, iemand die gaat voor kwaliteit en een dienstverlenende instelling heeft. Herken jij je hierin en heb je onderstaande competenties? Dan komen wij graag met jou in contact.

Jij:

  • beschikt over een mbo+ of bachelordiploma in bijv. geodesie/landmeten, ICT, GIS, hydrografie, bouw of infra,
  • hebt affiniteit met technische apparatuur en software,
  • hebt bij voorkeur een technische achtergrond,
  • bent communicatief vaardig en beheerst de Engelse taal.

Ons aanbod
Geometius is een groeiende organisatie die jou volop kansen biedt voor de toekomst. Ons motto is dat werken leuk, leerzaam en lonend dient te zijn. Als jij ons ervan weet te overtuigen dat jij de geschikte persoon bent voor deze functie, gaat Geometius graag de verplichting met jou aan. We bieden je een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonus- c.q. winstdelingsregeling en studiemogelijkheden.

Wie zijn wij
Geometius bv is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie op het gebied van meetapparatuur voor data-inwinning en verwerking in de Geo- en GWW-sector. Onze activiteiten bestaan uit: verkoop, verhuur, installatie, systeemintegratie, training, technische ondersteuning (support), onderhoud en reparatie. Het huidige team bestaat uit 30 enthousiaste medewerkers die werkzaam zijn vanuit onze vestigingen in Almere en Arnhem.

Solliciteer